En verden af muligheder som fotograf

Vi er så heldige at leve i en verden, hvor vi med et klik på en knap kan kommunikere med hvem som helst i resten af verden! I praksis, når vi vil, og hvor vi vil. På denne måde lever vi næsten i et globalt samfund, og med internettet, blogs og facebook påvirker vi hinanden næsten hvert sekund af hver dag. Det er utroligt, og det giver os så mange muligheder og fantastiske fordele!

En verden af muligheder som fotograf

Skab din egen karriere som fotograf

Men jeg synes, det er meget vigtigt ikke at glemme at køre deres egen vej, finde deres egen vej, og på vejen også deres egen stil. I det mindste tror jeg, det er meget let at blive revet med, hoppe på den seneste photoshop trend og følge strømmen, men jeg prøver så godt jeg kan ikke. Jeg vil have min egen stil, og jeg vil ikke sammenligne mig selv med en anden eller noget andet, end mit eget potentiale.

Vi har fotograferet i byerne i Vestjylland:

Billeder

Det vil sikkert lyde meget opblæst, men jeg vil gerne tage billeder, der er tidløse, og som er altædende, uanset hvor og når man ser på dem. Det ville have været fantastisk, hvis jeg kunne nå så meget fotografisk niveau en dag. Måske får jeg det til at virke om 30 år!! Mit mål med mine billeder er, at de udholder tidens tand – at de ikke, når de næste 30 år er gået, ser ud som 80 ‘ s billeder med glæde viser sig for os i dag.. hehe; ) det er lidt hårdt, det er det også dengang, en smule plat og stilfuldt, og stilen siger meget om den tid, hvor billederne blev taget, så der er naturligvis også noget godt ved det..

Billeder bryllup

fototendenser

Det er det princip, jeg prøver at følge, når det gælder fototendenser, photoshop og billedbehandling. Lidt er i orden, meget er for meget. Jeg prøver at se det som et godt måltid. det vigtigste er gode ingredienser, solid forberedelse, og til sidst lidt krydderi for at fremhæve smagen. Med andre ord photoshop for at understrege stilen, ikke definere stilen.

fototendenser bryllup

Men hvis det er det modsatte for dig, og du elsker photoshop og bruger de 20 timer per billede, så det er din stil, og du vil stå for det! Og på samme måde, når du tager billeder i en helt anden måde end flertallet, og folk ikke kan lide det, de kritiserer, og ikke kan lide din stil, de smider nedverdigene ord og bemærkninger rettet mod dig, så luk dine ører. Flertallet tager fejl, så jo flere der er uenige med dig, jo bedre.

Men der må nødvendigvis være folk, der er uenige med dig, for at andre kan blive enige. Og nogen må på samme måde hade dine billeder, for at nogen kan lide dem! Uanset hvad du gør her i verden, vil 33% elske det, 33% vil ikke bekymre sig, og 33% vil hade det, Så hvis du kun har hørt fra de sidste 33%, betyder det ikke, at ingen kan lide det. Det betyder bare, at folk normalt har lettere ved at tale om ting, de ikke kan lide, end at rose, hvad de kan lide.

Bryllupsfoto

Vi har fotograferet i byerne i Vestjylland:

Jeg elsker historien om den lille frø, den er så god.

Der var engang en flok frøunger, der skulle arrangere en konkurrence. Målet var at nå toppen af et højt tårn! Mange havde samlet sig for at ledsage løbet og heppe på atleterne. Så gik starten, og helt ærligt, ingen af tilskuerne troede virkelig, at froskeungen ville kunne nå op til toppen af tårnet! Man hørte kun udtalelser som: “åh, så krævende!!! Jeg er sikker på, de aldrig klarer det.”eller:” ikke en chance for succes, tårnet er alt for højt!”

Frø kids begyndte at abortere, en efter en … bortset fra en, som hurtigt kravlede højere op. Publikum fortsatte med at råbe: “det er for krævende!!! Ingen klarer den!”Flere frøunger blev trætte og gav op ,men en fortsatte bare. Han ville simpelthen ikke give op!

Til sidst fik alle de andre givet op på klatreturen, bortset fra den ene frø, som efter en stor indsats nåede toppen som den eneste! De andre atleter ville vide, hvordan han gjorde det. En praktiserende læge spurgte frøen, hvordan det var lykkedes ham at udføre sådan en bedrift, og nåede målet. Så viste det sig … vinderen var døv.

Drømmer du om at blive fotograf i Vestjylland?

En af mine gode venner spurgte mig engang, om der var nogen mening i at følge hendes drøm, når der allerede er så mange fantastiske derude, som gør det samme! Han troede, der var så meget konkurrence og spekulerede på, hvordan han nogensinde skulle komme nogen vegne. Jeg tænkte over præcis det samme, selv da jeg begyndte, og fandt ud af noget. Uanset hvor mange fotografer der er derude, så er der kun en af jer. Dit bidrag, din stil og dit arbejde kan være lige så unikt som dig selv og dit eget dna.,
hvis du tillader det selv 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.